Læs om vores nye "Kæmpestjerne"

Vi har i år udviklet et helt nyt produkt, nemlig vores “Kæmpestjerne”. Det, som kendetegner vores nyeste medlem i stjernefamilien er, at den har brug for lidt støtte til at bære sig selv. Derfor har vi givet den lidt hjælp i form af forskellige afstivere som gør, at den ikke falder sammen når den hænger. Kæmpestjernen er endnu ikke så gammel, at den kan stå på egne ben. Derudover bliver stjernen samlet med velcro, som har den effekt, at toppene kan foldes ud og stjernen dermed bliver flad. Dette gør det nemt at opbevare den imellem sæsonerne. 

Der er flere og mere omfattende arbejdsprocesser forbundet med at lave kæmpestjernen, hvorfor vi har været nødt til at skrue en smule på prisen. Du kan derfor ikke forvente, at kæmpestjernen ligger i samme prisniveau som vores øvrige stjerner. 

Bestilling

I Stjernefabrikken har vi mulighed for at levere kæmpestjernen i, indtil videre, 3 størrelser. De størrelser vi generalt arbejder med, er følgende:                        

Ø =  70cm  

• Ø = 80cm

• Ø = 100cm

Såfremt du er interesseret i at høre mere om priser på kæmpestjernerne eller har ønsker til spicifikke størrelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mikkel tlf. 30442047 

Mail: mail@stjernefabrikken.dk